LÅNGT INLÄGG

Vet inte om ni har läst inlägget "tar mig sakta tillbaka", då beskrev jag hur jag inte kunde träna pågrund av mina knän. Tog nyss bort alla mina gamla inlägg men bestämde mig för att spara just det, tänkte att det kunde vara bra att ha kvar eftersom att nu ska jag berätta om hur jag tog mig tillbaka och om dagsläget. Läs gärna "tar mig sakta tillbaka" först.
 
Kanske ska börja med att berätta vad probemet med mina knän var, kortfattat så var dom utslitna av allt tränande jag hade utsatt dom för. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men man kan säga att dom inte orkade med mitt tempo och därför behövde jag bygga upp muskler runt knäna och i benen för att stadga alltihop, ungefär något sånt. Varje gång jag gick längre sträckor, sprang eller belastade mina knän gjorde det ont. Så första gången jag gick till sjukgymnasten fick jag lite hemmaövningar som jag skulle göra några gånger i veckan, det var allt jag fick göra i träningsväg. Egentligen borde jag inte ens ha varit med på idrotten i skolan men kunde ju inte bara låta bli den och riskera att inte få betyg, min lärare verkade heller inte fatta att "jag kan inte vara med och springa, mina knän gör ont" inte var en ursäkt för att slippa vara med. Efter några veckor fick jag börja gymma efter övningar som min sjukgymnast hade gett mig, inte springa eller så. Efter mycket benträning i några månader så började jag se och känna resultat. Var till sjukgymnasten igen och hon sa att jag kunde börja träna igen, ni fattar inte hur glad jag blev. Under den här tiden tappade jag det mesta av min kondis och gick också upp rätt mycket i vikt, men det mest frustrerande var att missa alla brottartävlingar och träningsläger. Innan allt detta var jag i den bästa formen jag någonsin har varit, sen sjönk jag till botten. Men nu till dagsläget, jag är tillbaka! Tränar brottning, gymmar ibland, har också hunnit tävla två gånger under januari och det känns så oroligt bra. Var i Norge förra helgen och vann fem av fem matchen, det enda som saknas nu är lite kondis och att tappa lite vikt så jag kommer ner till den viktklassen jag vill gå i.
 
 
 
Slänger in en bild på finaste klubben och en från Norge så att det här inlägget inte ser allt för tråkigt ut. Kommer nog blogga en hel del om träning/tävling, kost och sånt men om någon har förslag på annat får ni gärna kommentera! Pusshej

NYTT FRÅN NIKE

For en sväng på stan med mamma idag för att jag behövde nya träningstights. Hittade ett par som var hur fina som helst och fick med mig ett par rosa Nike Free 5.0+ också, jätte nöjd för det behövdes verkligen. Trodde aldrig att jag skulle säga detta men längtar lite smått till måndag så jag kan åka till gymmet.
 
 
 
 
Kommer att blogga när jag känner för det och om jag inte känner för det, bloggar jag helt enkelt inte. 
Vi hörs troligtvis ✨

RSS 2.0